ο καιρός σήμερα...Πέμπτη 20 Ιουλίου


...ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής...
Για αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου, στην παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή από 25 έως 28 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως 2 μποφόρ. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
ο καιρός στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής...

...ο καιρός  στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής ...
Για αύριο στις ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής ο καιρός θα είναι αίθριος με αρκετές τοπικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

...στη Θεσσαλονίκη... 
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

...στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός... 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες , ,