Στη Μόσχα ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής για την τουριστική προβολή του νομού


Στη Μόσχα βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στην έκθεση ΜΙΤΤ.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και προώθησης δράσεων με στόχο την καλύτερη προβολή της Χαλκιδικής στο ρωσικό κοινό, ο αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τουριστικούς φορείς αλλά και εκπροσώπους ρωσικών μέσων επικοινωνίας.

Τη θετική παρουσία της Χαλκιδικής στην ΜΙΤΤ σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα, με σχετική επιστολή που απέστειλε στον αντιπεριφερειάρχη, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του. 

Μεταξύ άλλων στο υπ’ αριθμ. Δ134/17.03.2017 έγγραφο της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Μόσχα, γίνεται αναφορά στην επίσκεψη στην Ελλάδα 1-2 δημοσιογράφων του κορυφαίου ρωσικού περιοδικού Vokrug Svelta προκειμένου να καλύψουν για λογαριασμό του περιοδικού θέματα θρησκευτικού τουρισμού (Άγιο Όρος), αγροτικού και γαστρονομικού τουρισμού. 

Παράλληλα τονίζεται η πρόθεση συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών για τη διάνοιξη επιπρόσθετων διαύλων προβολής της Περιφέρειας στο ρωσικό κοινό.

Ετικέτες ,