Με γοργό ρυθμό αναπτύσσεται ο γαστρονομικός τουρισμός στην Ελλάδα


Την εκτίμηση ότι ο γαστρονομικός τουρισμός στην Ελλάδα αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό την τελευταία διετία, αλλά και την πεποίθηση ότι η χώρα χρειάζεται να προχωρήσει πέρα από το "καλό φαγητό" και ν΄αναπτύξει αυτό το κομμάτι με περισσότερο επαγγελματισμό και κανόνες, εκφράζει μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 FM", η Μαρία Αθανασοπούλου, ιδιοκτήτρια της εταιρείας προώθησης ξενοδοχείων και προορισμών, "Respond on Demand".

"Ο γαστρονομικός τουρισμός είναι ένα κομμάτι που το πουλούσαμε έτσι κι αλλιώς, χωρίς να το ξέρουμε. Η Ελλάδα ήταν γνωστός προορισμός για το καλό φαγητό, όμως πλέον ο πήχης έχει ανέβει και πρέπει να αντιμετωπιστεί με περισσότερο επαγγελματισμό. Αυτό προσπαθούμε να δώσουμε να το καταλάβουν και οι Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού, ότι η γαστρονομία είναι πλέον ένα ιδιαίτερο κομμάτι που πρέπει να γίνεται με κάποιους κανόνες" υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες